Странице

недеља, 1. децембар 2013.

Светски дан борбе против промискуитета

Први Децембар... Светски дан борбе против промискуитета. У невладином сектору познат и као светски дан борбе против хив инфекције. Истини за вољу не боримо се ми овде ни против какве инфекције већ против оних начина понашања који до ширења ове инфекције доводе. Данас се сећамо и свих невиних жртава хива и хив осветника. ( Хив Осветник - особа са хивом која ће врло радо ступити у сексуалне односе са вама како би сте и ви добили хив ).

Против хива се не можемо борити куртонима, како то чини Омладина Јазаса већ променом животних навика. Омладина Јазаса зна да се сида међу наркоманима преноси коришћењем заједничког шприца и игле, те им стога саветује да имају сопствени шприц и иглу. Шта је овде погрешно? Приступ проблему је погрешан. Где нема наркоманјие, дилера или дроге, тамо неће бити ни сиде...

Начини преношења и заштита на прави начин.

Наркоманија... Интравенски наркомани воле да се дрогирају у друштву, користећи исти шприц и иглу. Овакав начин групног фиксања даје им ваљда неки осећај заједништва и припадности истој субкултури. Једини начин да се не заразите сидом, јесте да се никада не почнете дрогирати. Чак и обично пушење марихуане може вас навести да ступите у сексуални однос са било киме ко вам се учини интересантним.

Хомосексуални односи... Мушки хомосексуалци за своје лично задовољство користе отворе на своме телу који нису предвођени за те намене услед чега долази до већег ризика од инфекције него када се сексуални однос има уз коришћење за то специјално намењених органа које нам је Бог за те сврхе дао. Неко ће вам саветовати да у том случају користите куртон, али нигде нећете чути да је једини начин да не добијете сиду тај да никада не ступите у хомосексуални однос.

Имање односа на начин који није предвиђен упутством за употребу организма... Анални секс, једнако је погубан и за хетеросексуалне парове који га имају. Осим аналног секса ту је и размена телесних течности које такође могу садржати вирус хива. Конзумирање сперме, вагиналних сокова, крви, мокраће или млека такође вас може заразити. Најбоља заштита јесте имање односа онако како је Бог реко.

Промискуитет... Један од најсигурнијих начина да добијете сиду јесте имање сексуалних односа са великим бројем партнера у јединици времена. За некога ко промени 10 сексуалних партнера у току месеца каже се да је промискуитетна особа. Како ово чини мање или више 80% популације ризици су постали огромни. Довољно је да једном у години имате сексуални однос са особом која је сасвим случајно имала исти такав однос са неким ко је био с оним трећим неким тамо, и добићете сиду чак и ако сте имали само један однос годишње са особом која такође није мењала велики број партнера у свом животу... Дакле овде већ нема неке помоћи до да цели овај народ престане са промискуитетним понашањем те да се држи оне наше нове народне пословице '' Прави Србин не чини прељубу и обрнуто ''.

Може се добити чак и рођењем, као и сисањем зараженог мајчиног млека у случају да мајка има сиду. Овде и нема неке помоћи осим да поживите довољно дуго да јебете мајку свима који су јебали вашу.

Дакле држите се даље од педера, наркомана, курви и радодајки и вероватно никада нећете добити сиду од некога од њих.


 

Нема коментара:

Постави коментар