Странице

петак, 29. новембар 2013.

Цитостатици су канцерогени

Не звучи баш логично али ипак је тако. Цитостатици или цитотоксици су лекови који наводно служе за лечење рака. Упркос својој намени они су ипак канцерогени. Знам да и даље не звучи сасвим логично али ипак се дешава. Рак се у нашој држави али и у многим другим , лечи супстанцом која изазива рак. Фотографија која се налази испод преузета је из приручника о медицинском отпаду, где се јасно и недвосмислено наводи да су цитостатици канцерогени.


( Цитостатици којима је истекао рок означавају се као канцерогене материје - према законима физике о одржању метерије и енергије канцерогени састав мора бити присутан и за време трајања употребног рока само што се то у званичним медицинским протоколима не наводи из разлога да људи неби масовно бежали са хемотерапије ) Дакле као што сте приметили хемотерапија није ништа мање штетна од удисања дуванског дима или живота и рад у Панчевачкој рафинерији нафте. Хемотерапиај је канцерогена као и све друго.  Тако да није необично видети прилично контрадикторне резултате њене примене. Отпадање косе, ноктију па и зуба, због тога што организам троши последње резерве калцијума, натријума и магнезијума у својој одбрани. Ево како изгледа и просечна жртва хемотерапије.



Хемикалије које се дају пацијентима доводе до пада имунитета, губитка телесне масе и поновне појаве операцијом тек извађеног рака који сада метастазира по читавом организму.
Из неког разлога а то остављам вама да закључите на амбалажи хемотерапијских средстава увек се поставља и знак за биолошку опасност као на слици испод.



 За употребу ових токсичних супстанци користи се наравно и специјална заштитна опрема. Чије списак приказан на њеном паковању на слици испод.




Док се за складиштење и одлагање употребљених цитостатика користе посебни херметички затворени контеинери како ови лекови који служе за лечење људи неби случајно доспели у неку реку или њиву те на тај начин затровали природну средину.



Да ствар буде невероватнија у нашој се земљи сав новац прикупљен у добротворним акцијама за лечење деце од карцинома користи за куповину ових отровних хемикалија, чиме се убијају Српска деца. Новац се такође користи за изградњу кућа смрти у којима ова деца бораве са својим родитељима за време терапије која их води у смрт.







Нема коментара:

Постави коментар