Странице

четвртак, 8. август 2013.

Летња туристичка понуда

Наш народ воли да одлази на годишње одморе. Као и сваки други. Барем да се у нечему слажемо са остатком света. На одмор, наши људи најчешће одлазе у земље региона. Грчка, Црна Гора, Бугарска, Турска, Хрватска... Они са мало више авантуристичког духа одлазе и до Албанског приморија. Међутим како већина народа не поседује поменути авантуристички дух, обично се задовољавамо ризицима које пружа одлазак у Црну Гору или Хрватску. Наравно они са најмање храбрости одлазе у пријатељску нам Грчку. Има и егзотичних дестинација као што је узани појас БосанскоХерцеговачког приморија али и далеких Румунских обала Црног Мора.

Главни проблем настаје када се погледају цене туристичких аранжмана. Тако се дешава да је Грчка далеко јефтинија од Црне Горе. И ако стварно нема никаквих смислених разлога за то. Осим ако у цене црногорских аранжмана није урачуната и обавезна туча са локалним становништвом, као специјалитет куће.

Ево и занимљивог ценовника...

http://www.youtube.com/watch?v=R0T4GUK1lR0&feature=share&list=UUVf7ZOtOIXSgHFWINuAaXQQ


Такође и ситуација у Хрватској је доста интересантна. Углавном, свако од нас а вероватно и од оних који летују у Хрвстској би био веома узнемирен предлогом да се посети Иран или да се лето проведе у Палестини са излетом до Сирије и Курдистана. Ја лично не верујем да би то било много ризичније од боравка на Макарској ривијери. Међутим наш народ је невероватно широких схватања по питању одмора. Летоваће и тамо где га нико не воли и не жели видети.








Нема коментара:

Постави коментар